Vákuovacie zásuvky

Prehľad všetkých predností produktu - Vákuovacie zásuvky

Prednosti

Vákuovanie 

Dlhšia trvanlivosť a perfektná príprava

Ideálne podmienky: Vákuujte potraviny do zásoby, v malých porciách, na marinovanie a opätové uzavretie.

    Metóda Sous-vide 

    Optimálne pripravené

    Perfektné pre varenie Sous-vide: Chuť a výživné látky vo vákuovaných potravinách zostanú zachované.

    Exclusiv bei Miele

    Ovládanie SensorTouch 

    Intuitívne a zjednodušené ovládanie

    Elegancia a ľahká údržba: Zapustený dotykový panel s najmodernejšou technológiou umožňuje pohodlné ovládanie.

    Push2open

    Stačí jeden dotyk

    Otvorenie obratom ruky: stačí mierne zatlačenie na zásuvku.

    Veľká využiteľná plocha 

    Dostatok miesta pre akúkoľvek veľkosť

    Veľké alebo malé množstvá: využiteľná plocha sa hodí pre vákuovacie vrecká do max. 250 x 350 mm.

    Tri vákuovacie stupne 

    Vhodné pre každé použitie

    Individuálne nastavenie: Pri vákuovaní si môžete vybrať medzi tromi stupňami – presne podľa druhu potraviny.

    Bezpečnosť

    Vákuovacie vrecká vhodné pre potraviny 

    Špeciálne pre potraviny

    Bezpečne zabalené: vákuovacie vrecká Miele sú odolné voči teplote, neprievzdušné a chuťovo neutrálne.

    Komfort pri obsluhe

    Metóda Sous-vide 

    Optimálne pripravené

    Perfektné pre varenie Sous-vide: Chuť a výživné látky vo vákuovaných potravinách zostanú zachované.

    Exclusiv bei Miele

    Ovládanie SensorTouch 

    Intuitívne a zjednodušené ovládanie

    Elegancia a ľahká údržba: Zapustený dotykový panel s najmodernejšou technológiou umožňuje pohodlné ovládanie.

    Push2open

    Stačí jeden dotyk

    Otvorenie obratom ruky: stačí mierne zatlačenie na zásuvku.

    Rozmanité možnosti využitia 

    Rozmanité možnosti

    Naša vákuovacia zásuvka umôžňuje porciovanie potravín, prípravu zásob a mnoho ďalších možností.

    Plnovýsuv 

    Praktické a ergonomické

    Splní všetky želania: Naše nahrievače Gourmet ponúkajä rôznorodé možnosti využitia.

    Opakovane použiteľné vákuovacie nádoby 

    Dlhá doba využitia

    Trvanlivá alternatíva: Na rozdiel od vákuovacích vreciek je možné opakované použitie vákuovacích nádob.

    Veľká využiteľná plocha 

    Dostatok miesta pre akúkoľvek veľkosť

    Veľké alebo malé množstvá: využiteľná plocha sa hodí pre vákuovacie vrecká do max. 250 x 350 mm.

    Pôžitok

    Vákuovanie 

    Dlhšia trvanlivosť a perfektná príprava

    Ideálne podmienky: Vákuujte potraviny do zásoby, v malých porciách, na marinovanie a opätové uzavretie.

    Tri vákuovacie stupne 

    Vhodné pre každé použitie

    Individuálne nastavenie: Pri vákuovaní si môžete vybrať medzi tromi stupňami – presne podľa druhu potraviny.

    Rôzne spôsoby využitia

    Dlhšia trvanlivosť 

    Dlhšia trvanlivosť

    Perfektné uskadnenie: Ak svoje potraviny vákuovo uložíte, zachovanú si výrazne dlhšiu trvanlivosť a čerstvosť.

    Marinovanie 

    Maximálna chuť

    Zvýraznite chuťový zážitok vákuovaním potravín s marinádami a bylinkami.

    Porciovanie 

    Správne množstvo

    Veľa či málo – naporciujte individuálne množstvá potravín na predzásobenie alebo varenie Sous-vide.

    Vákuovanie v nádobe 

    Vždy neporušené

    Trvanlivosť v nádobe: citlivé potraviny, ako sú ovocné plody alebo bylinky, sa nepoškodia.

    Opätovné uzavretie 

    Čerstvosť – aj pri druhom otvorení

    Pre dlhší pôžitok: jemné a bezpečné opakované uzavretie otvorených balení.

    Uzatváranie pohárov 

    Utesnenie

    Bezpečné a čerstvé skladovanie: pesto, detskú výživu či mnoho ďalších potravín možno vákuovať v pohári.

    Vákuovanie tekutín 

    Bezpečné skladovanie

    Priestorovo šetrné a bezpečné balenie: v plastovom vrecku môžete jednoducho vákuovať aj tekutiny.

    Vybavenie je závislé od modelu

    Oplatí sa vedieť o Vákuovacie zásuvky

    Všestranná vákuovacia zásuvka 

    Zachovanie dobrej chuti

    Nová vákuovacia zásuvka od Miele vám ponúka široké možnosti využitia: zachováte kvalitu svojich pokrmov, predĺžite ich životnosť alebo ich pripravíte na varenie Sous-vide. Podarí sa vám to jednoducho a čisto zabalením do fólie, odsatím vzduchu a následným vzduchotesným uzavretím. Takto môžete napríklad jednoducho vákuovať zvyšky jedál a následne ich zmraziť– výživné látky, chuť a vitamíny zostanú zachované oveľa dlhšie ako pri bežnom zmrazení. Okrem toho ušetríte v mrazničke veľa miesta. Vákuovať sa dajú bez problémov aj tekuté jedlá, napríklad polievky. Okrem toho pripravíte potraviny optimálne na metódu tepelnej úpravy Sous-vide. Porciovanie, príprava zásob a príprava na varenie s pôžitkom – a to všetko s jediným spotrebičom.

    Sous-vide – jemná tepelná úprava vo vákuu

    Šetrná príprava pre maximálny pôžitok z chuti

    „Sous-vide“ pochádza z francúzštiny a znamená tepelnú úpravu pokrmov „vo vákuu“. Pri tejto metóde pripravujete pokrmy vo vákuovom vrecku pri konštantne nízkych teplotách v parnej rúre. Zvlášť sa táto šetrná metóda odporúča na prípravu mäsa, rýb, zeleniny a ovocia, pretože vďaka nízkej teplote zostávajú dôležité výživné látky a arómy zachované. Doba tepelnej prípravy pri varení Sous-vide je však v dôsledku nižších teplôt dlhšia ako pri bežnom varení v pare.